Какво прави най-голям кеф на зодиите

Похвалете телеца колко е упорит, инат и никога не се отказва

Какво прави най-голям кеф на зодиите | StandartNews.com

Овен – Кажете му, че се възхищавате на свободолюбивия му дух и борбената му природа и веднага ще забележите руменина по бузите му, пише struma.bg. 

Телец – Похвалете ги колко са упорити, инати и никога не се отказват. Може тези качества понякога да ви дразнят, но ако искате да поласкаете един Телец, това е начинът.

Близнаци –  Представителите на тази зодия умеят да са душата на компанията, остроумни са, имат забележителен хумор и много обичат хората да го оценяват и да са щастливи около тях.

Рак – Той е любящ и грижовен и нещото, което най-много ще го зарадва е да оценитите всичките му усилия да ви накара да се чувствате добре. 

Лъв – Бъдете лоялни към тях, както са и те към вас и покажете възхищението си към Лъвовете. Това наистина ще ги накара да се изчервят.

Дева – Похвалете външния им вид, подредения им дом, способността им да докарват всичко до съвършенство и ще видите как се червят.

Везни – Ако изкажете възхищение и одобрение на преценката им, това наистина ще е нещо, което ги докосне дълбоко.

Скорпион – Скорпионите се гордеят с тъмната си страна и това, което може да ги изчерви е именно да разберат, че и вие я обичате.

Стрелец – Споделете му, че обожавате бохемската му същност, приключенския характер и смелостта да започва всичко отначало. 

Козирог – Козирозите са много трудолюбиви, но обичат трудът им да бъде високо оценен, защото вярват, че заслужават отличен.

Водолей – Поздравете ги за упоритостта и труда, който са положили, защото те са едни от най-съвестните и прилежни, когато става въпрос за поемане на отговорност и ангажименти.

Риби – Ако споделите интересите им и се заплените от идеите им, Рибите ще бъдат безкрайно поласкани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай