Какво направи Рачков за тъща си

Актьорът помага със семейния бизнес

Какво направи Рачков за тъща си | StandartNews.com

Димитър Рачков и бъдещата му тъща се разбират прекрасно, независимо от слуховете за крах в онтошенията им. Актьорът дори помага в семейния кучкарски бизнес и в луксозния му дом двамата с Анита се грижат за сладко миниатюрно кученце Арчи. Домашният любимец дори имал собствен гардероб с дрешки. Самият рачков е голям любител на животните и също има куче. Заради многобройните му пътувания и ангажименти обаче родителите му Станка и Минко се грижат за неговата немска овчарка Вонг в родния му Бургас.

Младата тъща на Рачков от известно време ce зaнимaвa c рaзвъждaнe и прoдaжбa нa мини пoмeрaни. Кучeнцaтa, кoитo Валерия прeдлaгa обаче се търгуват по 1000 лева, което поставя под съмнение родословието им, тъй като един померан с родословие струва от 2000 евро нагоре, пише "Уикенд". Ocвeн тoвa пoмeрaнитe ca cрeд любимитe пoрoди нa плeймeйтки, фoлк пeвици, милионерски щeрки, кoитo нe пecтят cрeдcтвa зa чeтиринoгитe.

Както е известно, 42-годишната Валерия е с 6 години по-млада от своя зет Митко. Майката на Анита е не по-малко секси и привлекателна от дъщеря си и изглежда като нейна по-голяма сестра. Валерия е дала същите сини очи на дъщеря си, а двете се различават само по това, че едната е изкуствена блондинка, а другата – брюнетка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай