Какво каза Меган в първото си интервю след Опра

Детската книжка на херцогинята вече е бестселър

Какво каза Меган в първото си интервю след Опра | StandartNews.com

За първи път след участието ѝ в шоуто на Опра, Меган Маркъл даде друго интервю, разказват от harpersbazaar. В Деня на бащата херцогинята на Съсекс се появи в "NPRWeekend Edition", за да разкаже за своята детска книга "Пейката", която е вдъхновена от съпруга ѝ принц Хари и връзката му със сина им Арчи.

От harpersbazaar представят няколко акцента от интервюто, пише vesti.bg. Меган разкри, че книгата е вдъхновена от подаръка за Деня на бащата, който тя е купила за принц Хари през 2019 г. - истинска пейка с табела, съдържаща поема, което тя е написала сама.

"Както повечето от нас се запитах - какво да му взема като подарък? И си помислих, че искам нещо сантиментално – място, което двамата да имаме като основа за моментите със сина ни", споделя Меган.

"Често откривам, особено през последната година, че повечето от нас осъзнахме колко важно е това, което се случва в тишината. Определено бяха моменти като този, например, да наблюдавам през прозореца как съпругът ми приспива сина ни... тези преживявания, преминали през моето наблюдение, вдъхновиха поемата... Всъщност става въпрос за това да израствате заедно с някого, да имате тази дълбока връзка и доверие и да знаете, че в добри или лоши моменти сте имали този човек до себе си", споделя Маркъл. 

"Докато растях, много добре си спомням какво е усещането да не виждаш себе си представен. Надявам се, че всяко дете или семейство може да отвори тази книга и да види себе си в нея, независимо дали това означава очила или лунички, или различна форма на тялото, или различна етническа принадлежност или религия", споделя Маркъл.

Творбата й "Пейката" официално достигна до №1 в списъка на "Ню Йорк Таймс" за илюстровани книги за деца. Интересното е, че изданието на Меган беше пуснато на пазара само преди седмица, но бързо се превърна в едно от любимите на хиляди американци. Съпругата на принц Хари благодари на всички фенове, които са я подкрепили в този специален проект.

"Въпреки че тази поема започна като любовно писмо към съпруга и сина ми, съм много щастлива, че нейните универсални теми за любов, представителство и приобщаване резонират сред общностите навсякъде. В много отношения стремежът към по-състрадателен и справедлив свят започва с тези основни ценности", пише Маркъл. Тя допълва, че е показала една друга страна на мъжествеността, в която присъстват емоция, мекота и връзка със семейството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай