Каква е новата заплата на Мишо Билалов

Актьорът отново води "Стани богат"

Каква е новата заплата на Мишо Билалов | StandartNews.com

Космическа заплата е договорил с Би Ти Ви Михаил Билалов, който от 20 декември е на екран като водещ на шоуто „Стани богат”. Актьорът, станал популярен покрай ролята си на Джаро в сериала на БНТ „Под прикритие”, очаква цели 22 хиляди лева в банковата си сметка в рамките само на месец, пише „Уикенд”.

Твърди се, че Билалов ще получава 1000 лева хонорар за всяко излъчено по Би Ти Ви предаване на завръщащото се в ефир шоу „Стани богат”. Планирано е то да бъде на екран всяка делнична вечер от 18 часа на мястото на сериала „Татковци”, който излиза във ваканция поне до края на февруари. При 22 работни дни месечно това означава 22 хиляди лева заплата за Михаил Билалов.

Горе-долу същите пари той би получил и за роля в сериал на телевизията, което обаче би му струвало много повече време и труд. В „Стани богат” се снимат по няколко епизода на ден, не се изисква кой знае каква предварителна подготовка, както когато актьорът влиза в роля, не се правят много дубли, нито се учат реплики наизуст. В същото време в телевизията не се притеснявали да развържат кесията за шоуто, тъй като очаквали много добри резултати от него, твърдят запознати. Би Ти Ви рекламира усилено „Стани богат” още от края на юли, когато бе обявено, че е купила формата, който преди години тръгна от Нова тв, а след това се излъчваше за кратко и по БНТ. Толкова дълга рекламна кампания скоро не е правила нито една тв продукция. Освен това комедията „Татковци” създаде навик на зрителите, които търсят забавление, да включват Би Ти Ви в 18 часа. Очаква се тази аудитория да се прелее към „Стани богат”, като в същото време бъде привлечена и публиката, която обича предавания в въпроси.

Михаил Билалов е водещ на „Стани богат” от 2018 г., когато играта тръгна по БНТ. Той смени Ники Кънчев, който бе лице на шоуто в Нова тв, където то се излъчваше с известни прекъсвания в продължение на цели 13 години – от 2001-а до 2014-а. Заплатата на Джаро не е най-високата в родния шоубизнес. Преди пандемията звездите печелеха и много по-солидни суми от своите изяви пред камера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай