Какъв е хранителният режим на Кейт Мидълтън?

Въпреки че навремето принц Уилям се пошегува, че кулинарните умения на жена му са причината да е толкова слаб, е известно, че херцогинята на Кембридж Катрин обича да готви

Какъв е хранителният режим на Кейт Мидълтън? | StandartNews.com

Херцогинята на Кембридж Катрин е обществена личност, за която е важно да изглежда възможно най-добре. Как съпругата на принц Уилям и майка на три деца поддържа отличната си форма и сияйна кожа? Отговорът едва ли ще изненада някого - със здравословно хранене, пише в. "Дейли експрес". 

Gulliver/Getty Images

Въпреки че навремето принц Уилям се пошегува, че кулинарните умения на жена му са причината да е толкова слаб, е известно, че херцогинята на Кембридж Катрин обича да готви.

По-рано през годината по време на посещение в основно училище, Кейт Мидълтън сподели, че учи двете си по-големи деца принц Джордж и принцеса Шарлот да приготвят макарони със сирене. Смята се обаче, че херцогинята на Кембридж е привърженичка на диетата на Дюкан, и избягва въглехидратите за сметка на протеини, зеленчуци и полезни мазнини. 

Gulliver/Getty Images

Говори се, че херцогинята на Кембридж е особено мотивирана да демонстрира сияйна кожа, към което е насочен и хранителният й режим. Това означава, че съпругата на принц Уилям отдава предпочитанията си към продукти и ястия като салата с диня, гаспачо, годжи бери, табуле, севиче. 

Какво хапва херцогинята на Кембридж Катрин за стройна фигура и сияйна кожа? 

Gulliver/Getty Images

Закуска:
Според в. "Дейли мейл" Кейт залага на зелено смути за закуска, включващо спирулина, кейл, матча, спанак, маруля, кориандър и боровинки.

iStock/Getty Images

Обяд 
От салата с диня до табуле - херцогинята на Кембридж Катрин предпочита в обедното й хранене да присъства изобилие от зелени листни зеленчуци. 

iStock/Getty Images

Вечеря 
Вечерята е времето за традиционни блюда. Говори се, че принц Уилям е почитател на печеното пиле, както и че Кейт приготвя чудесно къри и вкусни супи. 

Хапване между основните хранения 
За да залъгва поривите си да хапне нещо сладко, херцогинята на Кембридж Катрин се наслаждава на дребни плодове, смесени с бадемово мляко. 

Алкохол
Кейт може понякога да изпива чаша вино, но не е известна като почитателка на алкохола. "Дори виното не я блазни особено. За нея чаша брутално изстудено шардоне в 18 часа е достатъчно", казва неназован източник, цитиран от в. "Дейли мейл". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай