Кака Лили чака първо внуче

Малката дъщеря на легендарната водеща на "Милион и едно желания" е бременна с първото си дете

Кака Лили чака първо внуче | StandartNews.com

Телевизионната легенда Лилия Вучкова очаква внуче. Малката й дъщеря – репортерката от Би Ти Ви Елица Кънчева, се е омъжила в деня за Съединението на България и е бременна с първото си дете. Бъдещата майка вече не ходи на работа. Че дъщерята на Кака Лили, както децата на соца познават Вучкова, ще става майка, бе съобщено в предаването „Тази събота и неделя” лично от водещата Александра Кръстева.

Младата Елица, която в последната година беше репортерка в предаването, вече е излязла в полагащия й се по закон отпуск по майчинство 45 дни преди термина. Тя е решила да мине под венчило малко преди идването на детето на бял свят. Щастливият младоженец и бъдещ татко е набиращият все по-голяма популярност млад политилог Димитър Ганев. И той, и Ели са дискретни относно своята връзка, но Ганев често гостува в телевизионните студиа, за да коментира политическия живот на страната, и най-вероятно запознанството с дъщерята на Кака Лили е станало именно покрай някое от тези негови участия. Двойката избра да сключи брак на знакова за българската история дата – денят на Съединението, 6 септември. Тази година той се падна в неделя – денят, който според православната църква е най-подходящ за венчавки.

И булката, и младоженецът, и техните най-близки роднини предпочетоха да скрият от широката общественост снимките от празника. Колегите на Кънчева от Би Ти Ви обаче не бяха толкова дискретни и пуснаха част от кадрите директно в ефир на „Тази събота и неделя”, така че всички зрители да се порадват на красивата млада двойка. Снимки на булката публикува и нейната фризьорка, за да се похвали с прическата, която е сътворила за сватбата, пише "Уикенд". За Кънчева се смята, че е от сой. Освен, че е дъщеря на първата водеща на легендарното предаване „Милион и едно желания”, тя има „знатен” телевизионен корен и от страна на баща си – Любен Кънчев. Той прекарва над три десетилетия от живота си като сценарист в Детска редакция на Българската национална телевизия, където както е известно по времето на соца не попадаше кой да е. Самата Елица започва кариерата си в БНТ, а преди да се прехвърли в Би Ти Ви, работи като репортер в предаването „Култура.БГ”, което по онова време все още се нарича „Денят започва с култура”. Тя е и водещ на предаването за интересни маршрути и забележителности „10 000 крачки”. Специализирала е във Франция. Димитър Ганев на 33 вече е съсобственик на социологическа агенция, защитил е докторска дисертация, има една книга и доста научни статии, преподава и в Софийския университет.

След поредната бременност в журналистическия екип обаче шефовете в Би Ти Ви са пред нервна криза. Елица бе назначена преди време като репортер в „Тази събота и неделя”, за да замести Поли Гергушева, която стана водеща на мястото на бременната тогава за първи път Петя Дикова. После Поли забременя на свой ред, а Петя чака второ дете. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай