Как Уилям се изложи на първата си среща с Кейт

Бъдещите съпрузи се запознават през 2001-а

Как Уилям се изложи на първата си среща с Кейт | StandartNews.com

За разлика от безупречните обноски, които се налага да спазват като кралски особи, първият контакт между херцога и херцогинята на Кеймбридж не е минал толкова гладко, разказва кралски биограф.

Кейт и Уилям се запознават през 2001-а в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където често споделят едни и същи учебни часове. За момента, в който принцът се представя пред бъдещата си съпруга, разказва мемоаристът Том Куин в документалния филм „Уилям и Кейт: Твърде хубаво, за да е истина?“, пише edna.bg.

Уилям вероятно изпитва смесени чувства към този спомен, тъй като първия път, когато доближава Кейт, едва не пада на земята. Куин споделя: „Една от забавните истории е, че той толкова отчаяно искал да се запознаят, че когато вървял към нея, очевидно се спънал и казал: „О, това е ужасно начало, ще си помислиш, че съм пълен глупак“.

Очевидно обаче бъдещата херцогиня е била очарована от принца, а по-нататък той продължава да я впечатлява с кулинарните си умения. Както Кейт Мидълтън признава пред шеф Мери Бери през 2019-а в специалното коледно предаване "A Berry Royal Chistmas": „В студентските ни дни той готвеше всякакви ястия. Мисля, че тогава се опитваше да ме впечатли“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай