Кадиев уреди гаджето в bTV

Ивелина Чоева се появи при Цитиридис

Кадиев уреди гаджето в bTV | StandartNews.com

Сашо Кадиев уреди новото си гадже при него в bTV. Ивелина Чоева наскоро бе гост на Николаос Цитиридис, където обсъди кое е по-важно - дипломата или абитуриентския бал.

Чоева смята, че завършването на средното образование не трябва да се смята за върхов момент в ничий живот, а по-скоро да бъде задължителна стъпка в развитието на всеки човек. Тя не одобрява цялата помпозност, която следва след края на 12 клас. Чоева демонстрира видни познания и разказа за историята на абитуриентските балове и как церемонията първоначално се е практикувала в САЩ, но след завършване на колеж или висше образование. Вместо безхаберни купони и цинични тоалети, традиционно завършилите показвали маниери и какво са научили по време на следването си. 

Ивелина изтъква, че не е против празнуването, но не одобрява хвърлянето на абсурдни суми, което е извиване на ръцете и джобовете на родителите на зрелостниците. Тя разказа, че не е присъствала на своя абитуриентския бал в Хасково. На изпращането на випуска си обаче със съученицитите си събрали около три хиляди лева за благотворителност - инициатива, която самата Ивелина организирала. Парите за излишно скъпи рокли те дарили на организацията "Искам бебе" и подпомогнали за едно инвитро. В деня на изпращането всички били облечени в бели тениски.

Зрителите харесаха представянето на Чоева. "Ценностната система е налице", коментират последователите на Цитиридис в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай