Кадиев се вихри в кабрио за 50 бона

Именно с него актьорът катастрофира наскоро

Кадиев се вихри в кабрио за 50 бона | StandartNews.com

Сашо Кадиев се вихри в най-продавания кабриолет в света – „Мазда МХ-5”. Актьорът е голям почитател на японската марка и всичките му предишни коли бяха със същото лого. Сега обаче синът на Катето Евро за пръв път юрка чисто нов автомобил без покрив. Преди няколко дни Сашо е бил забелязан да фучи из столичния булевард „България”. На лицето му били изписани гордост и задоволство, че кара луксозна двуместна кола, струваща около 50 бона, пише "Уикенд". Той бил разпознат от останалите участници в движението и някои дори го поздравили. Когато наближил малка градинка, Сашо намалил скоростта и забил спирачки, а към него се приближил едър мъж, с когото си поговорили около 2-3 минути. След това актьорът отпрашил към „Манастирски ливади”, където все по-често е забелязван. Той пазарува в тамошните супермаркетите и местните подозират, че или си е купил апартамент в района, или посещава своя любовница. 

Макар и нов, ярко оранжевият автомобил вече е с леко огънати и издраскани ламарини в задната лява част. Пораженията бяха нанесени преди няколко седмици в инцидента, в който друга кола се вряза в Сашо на път към Би Ти Ви. Вследствие той закъсня за работа и Деси Стоянова откри сама "Преди обед".  Катастрофата стана недалеч от „Манастирски ливади”, което още веднъж подклажда съмненията, че звездата има изгора в квартала.

Съвсем наскоро Сашо призна, че не желае да сключва брак с майката на дъщеря си, тъй като не бил убеден, че в нейно лице е срещнал точната за себе си половинка. „Заедно сме от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата с Таня сме открили онази, голямата любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души си гледат часовниците и се разправят за сметки и за това кой ще гледа детето, любовта трудно ще възтържествува”, шокира с откровението си Кадиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай