Известна марка пусна маратонки с осветена вода от р. Йордан

Във връзките на обувките има вплетено стоманено разпятие

Известна марка пусна маратонки с осветена вода от р. Йордан | StandartNews.com

Струват  3000 долара

Nike даде шанс на няколко късметлии да ходят по вода (буквално), като пусна лимитирано издание на „Обувките на Исус". Те са пълни със светена вода и са благословени от свещеник, пише Daily Mail .

Марката след това добави още няколко духовни елемента към дизайна, като библейския стих - Матей 14:25 - с черен шрифт отстрани на обувката, както и една капка кръв, която да представлява кръвта на Христос. Тя може да се види на езика на маратонката.

Дизайнерите на MSCHF нанизали и разпятие върху връзките на една от обувките от всеки чифт и добавили червена стелка, позовавайки се на червените папски обувки.

Като последен специален щрих, подметките на всяка от обувките - от които са направени по-малко от 24 чифта - били ароматизирани с ладан. Това е един от трите подаръка, подарени на бебето Исус в нощта на неговото раждане.

Маратонките струват потресаващите 3000 долара (около 5300 лева).

Въпреки високата цена, изглежда има много хора, които са готови да платят доста пари, за да добавят към гардероба си толкова уникален - и духовен - дизайн. Обувките се разпродадоха за броени минути, след като бяха пуснати от базираната в Бруклин компания MSCHF.

 

 


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай