Изловиха Джоли на среща с бивш съпруг

Актрисата и Джони Лий Милър бяха женени от 1996 до 1999 г.

Изловиха Джоли на среща с бивш съпруг | StandartNews.com

Анджелина Джоли отново беше забелязана в компанията на бившия си съпруг Джони Лий Милър. Папараци заснеха някогашните съпрузи по време на вечеря в Бевърли Хилс, Калифорния.

46-годишната Джоли и 48-годишният Милър бяха женени от 1996 до 1999 г. след като се събраха на снимачната площадка на трилъра "Хакери" през 1995 г.

Звездата от "Maleficent", чиято сага по развода с Брад Пит още се точи, беше облечена в шикозно черно палто и на токчета, пише "Dail mail", предава dir.bg.

Тя е наясно, че ще предизвика слухове за романтика в отношенията им, отбелязват светски хроникьори, и припомнят, че тази година актрисата много пъти е засичана да вечеря и с рап звездата The Weeknd.

През юни тази година Джоли беше забелязана да пристига в апартамента на Милър в Ню Йорк, държейки в ръка скъпа бутилка вино. Няколко часа по-късно си е тръгнала. Дали любовта отново пламва помежду им, или са просто приятели, все още е трудно да се разбере. 

Миналия месец "Daily mail" разкри, че Джоли се опитва да продаде 50 процента от своя дял във лозята, които имат с Пит, оценени на 164 млн. долара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай