Ирина Шейк и Кание Уест се разделиха. Защо?

Романтичната из забежка приключи

Ирина Шейк и Кание Уест се разделиха. Защо? | StandartNews.com

Ирина ШейкРомантичната забежка на 35-годишната Ирина Шейк и 44-годишния Кание Уест приключи. Западните медии съобщиха, че двойката се е разделила само два месеца след началото на връзката им.

Кание е зает с работа и прекарва много време с децата си. Сега той се фокусира върху това. Той няма време за срещи. Въпреки това той намира Ирина за невероятна. Те остават приятели - каза анонимен източник пред People.

Този романс никога не е бил сериозен. Сега нищо не се случва между тях, добави вътрешен човек.

Край на връзката сложила Ирина. Тя си дала сметка, че „двамата с Кание не са най-добрите романтични партньори.“.Кание Уест

Съдейки по това колко забавно и разнообразно прекарва времето си Шейк, супер моделът наистина не бърза да се натоварва с нови връзки: в началото на месеца тя отпразнува рождения ден на своя приятел, дизайнера Рикадо Тиши, в Италия, а след това замина на почивка в Ибиса.

А, Кание, съдейки по последните му песни, липсва на бившата си съпруга Ким Кардашиян и иска да се върне в семейството. Що за нова връзка е това?

За връзката на Ирина и Кание се заговори в началото на юни, когато Шейк беше забелязана на рождения ден на Кание във Франция. Тогава близки до супер модела и рапъра потвърдиха, че двамата се срещат. Те се  познават от много години и дори са работили заедно върху видео на Кание преди повече от 10 години.

Интересно, че бившите паКим Кардашиян и Кание Уестртньори на Кание и Ирина не бяха против връзката им. Бившата съпруга на Уест, 40-годишната Ким Кардашиян, каза, че харесва Шейк. Ким подаде молба за развод с Кание през февруари, позовавайки се на непримирими различия в семейството. Двамата имат четири деца: седемгодишната Норт, петгодишният Сейнт, тригодишния Чикаго и двугодишния Псалом.Ирина Шейк и Брадли Купър

Бившият любовник Шейк, 46-годишният Брадли Купър , с когото се срещаха от 2015 до 2019 г., пък каза, че той ще подкрепи всеки избор на Ирина, само тя да е щастлива. Двойката отглежда заедно четиригодишната си дъщеря Лея, а Ирина многократно е заявявала, че след раздялата отношенията им с Брадли са се подобрили само.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай