Иде ретроградна Венера - завръщане към старата любов

Може да се върнете към незавършени дела във вашия живот: минали любовници, стари приятели, потиснати емоции или повтарящи се взаимовръзки

Иде ретроградна Венера - завръщане към старата любов | StandartNews.com

Ретроградна Венера в Козирог - Какво да очаквате

На 19-ти декември ще се състоят две важни звездни събития. Първо в 06:37 ч ще настъпи пълнолуние в зодиакалния знак Близнаци, което ще бъде свързано с реализация на мечтани пътувания или тяхното успешно завършване, проекти, свързани с образование и учене.

В 12:37 ч Венера ще тръгне ретроградно в зодиакалния знак Козирог до 29 януари 2020 г.

Имате 40 дни за преглед, преразглеждане и преоценка на вашите чувства, лични ценности и взаимоотношения. Неслучайно Венера е ретроградна за 40 дни . Числото 40 е свещено число в почти всяка религия и обикновено се свързва с изпълнение на обещания - но само след период на тестване, изпитване и изпитание.

Целта на „изпитанието“ или ретроградния период е да ви пречисти от онова, което вече не ви служи, за да можете да изчистите сърцето и мисловните си модели свързани с любов, брак и творчество и да „започнете отначало“.

Ретроградната Венера в Козирог ще ви помогне да анализирате, доколко сте ефективни, когато сдържате емоциите си. Ще продължите да сте много чувствителни. На помощ ще ви дойде изобилие от благоразумие, такт и себеконтрол, които няма да ви позволят да загубите ума си. Налага се да имате тази качества, особено в настоящите «смутни» времена.

Венера е свързана с чувствата, с това, което харесвате и цените. Ето защо тя управлява любовта и отношенията - защото те са пряк резултат от това как се чувствате в присъствието на другите хора. Венера също управлява парите, притежанията и личните ценности - защото те показват, как се отнасяте към себе си. Всички горепосочени области от живота ще бъдат ревизирани.

Ретроградната Венера може да върне незавършени дела във вашия живот: минали любовници, стари приятели, потиснати емоции или повтарящи се взаимовръзки. Справянето с незавършенита дела не е лесно, но си заслужава усилията.

Този период е свързан с яснотата. Когато е ретроградна, Венера е най-мощна, зашото е най-близо до Земята в нейния 584-дневен цикъл.

Използвайте този период за добро и излезте в края му с нови идеи, чувства и едно светещо сърце!

АЗАРЕЙ, 2021

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай