И Парис Хилтън се кандидатира за президент?

Да направим Америка готина отново, призова звездата

И Парис Хилтън се кандидатира за президент? | StandartNews.com

След като рапърът Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ на тазгодишните избори, изглежда, че Парис Хилтън също иска да се включи в надпреварата. Звездата заля социалните мрежи със снимки и видеа под лозунга "Парис2020: Да направим Америка готина отново".

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

В един от клиповете блондинката е интервюирана, облечена в тениска с надпис "Парис Хилтън за президент" и коментира: "За вицепрезидент бих избрала Риана. Тя е красива и талантлива и мисля, че ще бъде страхотна на позицията. За асистент търся жена, която да е откровена с мен, да ми казва, ако облеклото ми не стои добре и да е секси. Ще боядисам Белия дом в розово, защото бялото е прекалено скучно. Розовият дом ще бъде изпълнен с домашни любимци".

На един от обработените с фотошоп кадри Парис пита: "Да превърна ли Овалния офис в Сърцевидния офис?"

Хилтън заяви още, че ще подкрепи трудовите си сънародници, като се облича единствено в дрехи на американски дизайнери.

Все още не става ясно дали Парис или дори Кание Уест сериозно възнамеряват да се кандидатират за президент на САЩ четири месеца преди изборите на 3 ноември и дали са подали някаква официална документация. Крайният срок за добавяне на независими кандидати в списъка все още не е минал в много щати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай