Гришо не се разделя с една кутийка.Какво има в нея?

Оказа се, че не става въпрос за талисман за успехи на корта, а за...

Гришо не се разделя с една кутийка.Какво има в нея? | StandartNews.com

Гришо не се разделя с една малка кутийка. Където и да ходи, тя винаги е с него. Какво носи в нея? Оказа се, че не става въпрос за талисман за успехи на корта или за специален подарък от любимата Лолита, а за... прибори.

Първата ни ракета взема стриктни рки срещу коронавируса и носи със себе си индивидуалн сгъваеми прибори, съобщи БЛИЦ. Гришо беше първият тенисист в света, който заболя от коварния вирус и показа как се пази от заразата.

Във видео в социалните мрежи той показа как свежда до минимум риска от заразяване в заведение за хранене, използвайки собствени прибори, които съхранява разглобени в малката кутийка.

"Искам да ви покажа една малка хитрина, която открих по време на дните на карантина. Аз пътувам много, но всеки трябва да ядем, нали така. Поръчвате си нещо и ви дават куп пластмасови прибори, които за мен не са много удобни, особено, за да си нарежете месо. Открих това много интересно нещо и искам да ви го покажа", заяви Григор към видео, в което показва как се подготвя за хранене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай