Гринго на Софи Маринова катастрофирал в Германия

Според бившия възлюбен на Софи Маринова германецът е бил пиян и дрогиран

Гринго на Софи Маринова катастрофирал в Германия | StandartNews.com

"Един немец не спря на червено и ни блъсна. Обърнахме се така два-три пъти и после дойдоха линейки. Това е, което помня", разказа вече бившият на Софи Маринова Гринго пред TrafficNews. Вчера той участва в катастрофира Германия. След претърпяното пътно произшествие в момента е с пукнато ребро. Зад волана е бил негов приятел от Варна.

Според бившия възлюбен на Софи Маринова, германецът е бил пиян и дрогиран. Момчето, което е било в една кола с Гринго, в момента е в болницата със счупена ръка и врат, както и поражения по лицето. Виновникът за катастрофата пък се е отървал само с драскотини.

"Веднага си извикахме адвокат. Ще съдим немеца, даже другата седмица отново ще ходя до Германия, трябва психолог също да ме прегледа", сподели още пред TrafficNews пострадалият мъж.

На въпроса дали поддържат контакт със Софи Маринова Гринго беше лаконичен - "не поддържаме контакт, само при нужди", обясни пред мъжът.

Той разказа още, че не за пръв път се карат и разделят, така не изключва факта да се съберат отново. Причината винаги била нейната ревност и този път той не е настоявал да се съберат отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай