Господарите: Не заразявай с вирус – зарази с идея!

От уеб платформата призовават всеки да покаже, че не е скучно да останеш вкъщи

Господарите: Не заразявай с вирус – зарази с идея! | StandartNews.com

Момент като този, в който паниката и страхът от неизвестното царят навсякъде около нас, имаме все по-голяма нужда да се обединим около общата кауза и да покажем колко приятно и пълноценно би могло да бъде прекараното време в изолация, заявиха от уеб платформата „Господарите“.

Целта на кампанията „Не заразявай с вирус- зарази с идея!“ е да предизвика хората да споделят своят начин на забавление, като например да препоръчат любими книги, филми, сериали, хобита и други, доказвайки, че не е скучно да стоим вкъщи.

До този момент в инициативата се включиха много от звездните участници в осмия сезон на „Като две капки вода“ – Димитър Маринов, Фики Стораро, Йонислав Йотов-Тото, Антоан Петров-Анди, режисьорът Кирил Киров-Кико и още много други.

Всеки, който желае да се включи в кампанията и да покаже добър пример как да се забавляваме вкъщи, без да застрашаваме себе си или околните, може да го направи като публикува снимка или видео с хаштаг #ЗаразиСИдея и тагне @Gospodari.

Не пропускайте да видите, какви предложения за занимания у дома ще ни дадат любимите лица на България, както и някои от оригиналните идеи на всеки участник на сайта и на Facebook страницата на „Господарите“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай