Гласът на Рейнбоу спря дъжда в София и пя при феновете /СНИМКИ/

Рони Ромеро и Inteligent Music Progect с пореден концерт у нас

Гласът на Рейнбоу спря дъжда в София и пя при феновете /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Поредната звезда, изстреляна на небосклона от Ричи Блекмор - Рони Ромеро, отново изнесе концерт у нас. Заедно с неговите чудесни колеги  от българската  група  Inteligent Music Progect, Рони направи двучасово шоу в столицата. 

След дългите горещини, времето реши да се развали точно тази  вечер, но Рони, Стунджи и компания в един момент спряха дъжда, а вокалистът слезе на тревата при феновете и пя дълго сред тях.

Отваряне на снимката

Заедно с д-р Милен Врабевски и Intelligent Music Project Ромеро предложи на феновете специална селекция от хитове  зад музея „Земята и хората“. Шоуто беше е в рамките на Sofia Summer Fest. 

Рони отново беше много жизнерадостен и контактен с публиката, която очевидно го обича много. "А сега - Стунджи-и-и-и!,"провикна се в един момент Ромеро, преди да чуем поредното великолепно соло на барабаните на Стоян Янкулов.

Отваряне на снимката

Д-р Врабевски е създател на рок група Intelligent Music Project, поставила си за цел да обедини някои от големите имена в българската музика.

В рок групата, създадена от д-р Врабевски, са имена като Бисер Иванов, Стоян Янкулов-Стунджи, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Иво Стефанов, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Тази вечер, заедно с тях, Ромеро и вокалистът от Назарет Карл Сентанс, феновете преживяха още един двучасов коттейл от хард и мелъди рок с популярни и нови хитове на формацията.

Към края на шоуто, Рони почете паметта на починалия наскоро легендарен вокалист на Юрая Хийп - Джон Лоутън, като изпя чудесна негова балада.

А след рок шоуто в София Рони Ромеро и Intelligent Music Project ще свирят на Античния театър в Пловдив на 25 септември.

Д-р Милен Врабевски, който има редица престижни награди за постижения в областта на науката, е и талантлив музикант, композитор и текстописец и има зад гърба си шест хитови албума.

Рони Ромеро и българската супер рок група имат фенове, които неотлъчно ги следват на всеки концерт, независимо дали това се осъществява на българска сцена или в чужбина.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай