Геро: Обичам Рачков

Не ми е никакъв враг, моля ви се, заяви новият водещ на "Капките"

Геро: Обичам Рачков | StandartNews.com

"Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е никакъв враг, моля ви се. Това е несериозно. Както се казва: "В една група с него свирим". Но някой трябваше да застане на неговото място на водещ в шоуто "Като две капки вода". Просто той избра друг път и аз го подкрепям".

Така Герасим Георгиев-Геро побърза да блокира всякакви слухове относно отношенията му с Димитър Рачков, провокирани покрай рокадата в шоуто за преобразявания. 

"Надявам се чрез мен да се задържи интересът към предаването, но Митко си е чудесен човек, водещ, актьор! Не сме се карали никога, а и аз като цяло не съм конфликтна личност", каза още Геро в свое интервю.

Предстои да видим актьора в новия филм "Голата истина за група Жигули", в който си партнира именно с Рачков и играе ролята на талантлив барабанист. Режисьор е Виктор Божинов, който е събрал цяло съзвездие от любими артисти - Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Филип Аврамов, Ирини Жамбонас, Август Попов, Климентина Фърцова, Параскева Джукелова и още много.

"Заех барабаните от Захари Бахаров, те са електронни, блъсках на тавана у дома и така репетирах", разказва водещият на "Капките". "Жанрът е по-скоро драмеди - между драматичното и комедийното, което е весело", допълни той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай