Гала прости на Станкулова

Синоптичката се покая, че без да иска засегна възрастта на шефката си

Гала прости на Станкулова | StandartNews.com

Седмица след гафа на Никол Станкулова в ефира на "На кафе" шефката й увери, че не е приела присърце думите на синоптичката. Гала се включи в социалните мрежи, където последователите й я разпитаха за екранния инцидент.

"Не съм се обидила на Никол Станкулова. Аз много я харесвам и сме приятелки. В ефир на живо е възможно всеки да каже нещо и без да иска да обиди другия, но това е нормално", категорична е Гала.

Припомняме, че Станкулова неволно засегна възрастта на шефката си в един от епизодите на "На кафе". Панелът обсъждаше лагерите на Хитлер "Аушвиц" и "Бирхенау". Никол сподели пред колегите и зрителите, че темата й е изключително интересна, но думите й, които последваха, втрещиха всички.

"Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", заяви Станкулова. Шокираната Гала не се поколеба и на мига отвърна: "Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла". Осъзнавайки грешката в изказа си, синоптичката се опита да замаже положението: "Да. Нямах предвид това. Дори и цялата тази епоха до 89 година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно". След това си призна, че е сгафила яко и че дори продуцентите са й се скарали в слушалката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай