Гаджето на Кадиев се намърда в дома на майка му (Фото/Видео)

Ивелина Чоева се появи на домашния купон в Кокаляне по случай рождения ден на Катето Евро

Гаджето на Кадиев се намърда в дома на майка му (Фото/Видео) | StandartNews.com

Новото гадже на Сашо Кадиев - Ивелина Чоева, се намърда в къщата на Катето Евро в Кокаляне. Това се случи на домашния купон по случай рождения ден на актрисата. Звездата от "Оркестър без име" сподели снимки и видеа от празника си, на които се виждат гостите.

От кадрите става ясно обаче, че любимата снаха на Евро - Таня, както и внучката й Кати, не са присъствали на купона. Със сигурност и двете са били в София, тъй като на 1 септември внучката на актрисата тръгна на училище в първи клас. А както се знае, Таня остана да живее при майката на бившия си дори и след раздялята им. Преди няколко седмици Кадиев се щракна и с двете си жени, за да демонстрира, че Таня и Ивелина са в отлични отношения. На купона Катето Евро също се снима с новата изгора на сина си. Дали обаче дамите наистина се разбират помежду си, може само да се гадае. 

Сред звездните гости на купона бяха Орлин Горанов, който дори пя специално за своята приятелка. В чест на Евро наздравици вдигаха още поетът Добромир Банев, "Мис България 2006" Славена Вътова, актьорът Петър Антонов, водещата Елена Бозова, актьорът Камен Воденичаров, шефът на БНТ Емил Кошлуков, Азис и други. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай