„Форбс“ обвини Кайли Дженър в измама

Риалити звездата фалшифицирала данъчни декларации, не е милиардер

„Форбс“ обвини Кайли Дженър в измама | StandartNews.com

От списание „Форбс“ заявиха, че Кайли Дженър не е милиардер и е изфабрикувала финансови документи, за да раздуе личното си богатство, след което я премахнаха от класацията си за богаташи.

На базата на проведено разследване, от списанието обвиняват риалити звездата, че е фалшифицирала данъчни декларации и открито е лъгала относно информацията за фирмата си. От данните, подадени до данъчните от компанията „Coty“, която купи 51% от акциите на „Kylie Cosmetics“, става ясно, че годишните приходи на козметичната марка на Дженър не са толкова високи, колкото е заявила. От „Форбс“ твърдят, че богатството й е „само“ 900 милиона долара.

„Според данни на „Coty“, приходите за предходните 12 месеца преди сключването на сделката са били 177 милиона, което е много по-ниско от по-рано обявената сума. От компанията заявиха, че от 2018-а насам продажбите са се вдигнали с 40%, което означава, че има увеличение на печалбата в размер на 125 милиона, а това не отговаря на посочените от Дженър 360 милиона“, пишат от списанието.

Кайли, разбира се, отрече обвиненията, твърдейки, че няма истински доказателства за измама. Риалити звездата по-скоро е притеснена за юридическите и социални последици от създалата се ситуация. Бизнесът и репутацията на цялото й семейство са под угроза, а самата Дженър е в опасност от криминално разследване, в следствие на обвиненията за фалшифициране на данъчни декларации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай