Фики подкара "Капките" с победа

Стораро младши отлично се направи на Дони

Фики подкара "Капките" с победа | StandartNews.com

Със заявка за втора поредна победа откри новия сезон на "Като две капки вода" победителят на последното издание на шоуто - Фики Стораро. Даровитият изпълнител изненада всички с майсторското си превъплъщение в култовия Дони, като запя хита „Уморени крила“.

„Много съм развълнуван. Ще дам отново максимума от себе си. Чака ме доста работа този сезон. Избрах тази песен, защото ми е любима. Дони е много специфичен с поведението и жестовете си“, каза Фики. 

ВИЖ ОЩЕ: Рачков се завърна в "Капките"

Почти всички от участниците дадоха максималните си 5 точки на сина на Тони Стораро, а от журито само Хилда Казасян не му даде своите 10 с оправданието, че в миналото му ги е давала прекалено много. 

В този сезон има и изненада - менторите на участниците - вокалният педагог Етиен Леви, преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов и хореографът на шоуто Александра Енева, също ще трябва да гласуват. Те изненадващо дадоха своите 10 точки на Поли Генова.

Феновете обаче също подкрепиха Фики с максималните за публиката 20 точки.

Новото телевизионно дуо Зуека - Геро се доказа за втори път, но вдигна кръвното на Юлиан Вергов, който за момент си изпусна нервите и се разкрещя на колегите си актьори.

Фънки, както винаги, не разочарова и сечеше наред, когото заслужаваше, разбира се. От трите рок изпълнения единствено одобри Рафи в образа на вокала на KISS Пол Стенли. Къци не можа да го впечатли като Тил Линдеман от Rammstein, а изпълнението на Азис на култовото парче на Europe "The Final Countdown" остави Фънки без думи, но в лошия смисъл - той дори не пожела да коментира гледката.

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а Азис ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милиа Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2Unlimited, а Рафи ще изпълни една от най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс. Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.

„На прага сме на исторически сезон. Самият аз съм любопитен какво ще се случи. Очаквам от участниците чудеса от храброст. По изключние тази вечер ще бъда част от журито, ще има и нов регламент на оценяване“, заяви продуцентът Маги Халваджиян в началото на дебютния епизод, който започна именно с Къци Вапцаров и "Benzin" на немската метъл група Rammstein. 

„Ще ми е любопитно да видя света през очите на Тил. Синът ми учи в Германия и искам да го зарадвам с това парче. Това е истинското предизвикателство – да направиш нещо, което не можеш“, споделя Къци Вапцаров.

Актрисата, за която няма граници нито на сцената, нито в музиката, нито в дублажа Милица Гладнишка демонстрира невероятните възможности на гласа си с двоен образ и песента "Hello, Dolly!" на Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд. „Мисля, че съм най-опитната участничка, което означава, че трябва да се справя перфектно. Обожавам джаза – тромпетът е гербът на нашето семейство.“

Победителят в първи сезон на „Като две капки вода“ Рафи Бохосян се впусна смело в музикалната надпревара с емблематичната песен на KISS – "I Was Made For Lovin' You".

„Осем години по-късно се завръщам на сцената на „Като две капки вода“. Рокът е един от стиловете, които най-много обичам, а KISS една от любимите ми групи. За мен това ще е огромно изпитание. Пол Стенли е висока топка и голямо изпитание, но ще бъде още по-голямо забавление за мен“, споделя Рафи.

Невероятната Поли Генова изпя "Stupid Love" на Лейди Гага. „Супер развълнувана съм. Най-трудно ми беше да ми стигне въздуха в това динамично изпълнение.“

Кралят на поп фолка Азис избра да изпее парчето на рок легендите Europe - "The Final Countdown". „За мен е огромно щастие да съм отново на тази сцена. Смятам, че тази песен е страхотна за откриване на шоуто. Тук съм, за да спечеля.“

Победителката от сезон 5 на „Като две капки вода“ и шампион от първи сезон на „Маскираният певец“ Михаела Маринова се преобрази в Бони Тейлър, за да изпълни емблематичната песен "Total Eclipse of the Heart". „Тя е една от любимите изпълнителки на моите родители. Тембърът й е доста труден, а гласът леко дрезгав. Страхотна жена е.“

Една от най-популярните певици у нас, ромската перла Софи Маринова, избра парчето "Salaam" на красивата индийската изпълнителка и носителка на титлата „Мис Свят 1994“ Ашвария Рай. „Бях участник в седми сезон, а най-запомнящи се за мен бяха образите на Тита и Уитни Хюстън. В първи епизод на девети сезон избрах да бъда индийка“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай