Фики и DARA в „Като две капки вода“

Популярните изпълнители ще влязат в първите си образи на 24 февруари

Фики и DARA в „Като две капки вода“ | StandartNews.com

Двама от най-атрактивните и разпознаваеми млади артисти - Фики и DARA, ще стъпят на сцената в осми сезон на „Като две капки вода“. Изпълнителят на поредица поп фолк хитове пръв анонсира участието си в своя Инстаграм профил, споделяйки голямата изненада с последователите. „Обичам това предаване, защото е най-позитивното риалити в българския ефир. За мен е чест да участвам. Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя образ, и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това. Нямам търпение да започне и да видя какви образи ще ми се паднат!“, разказва Фики, който на 24 февруари ще се преобрази за първи път в шоуто.

След като няколко участници в минали издания на предаването се превъплътиха в нейния образ, този сезон DARA ще приеме предизвикателството да се срещне с образите на някои от най-атрактивните български и световни звезди. “Голямата ми мечта като дете беше да стана актриса, а сега предаването ще ме доближи до нея. Влизам в „Като две капки вода“, защото е едно от малкото места, на които се събират представители на целия музикален шоубизнес, там всички сме заедно и се обичаме, а това е много яко. Готова съм за изненади и се надявам на интересни образи. Имам любими, модерни изпълнители, но нямам нищо против да ми се падне и Азис", споделя певицата, известна с хитовете "К'во не чу", "Родена такава", “Недей“, "Все на мен", "Darbie" и "Ella Ella".

Тази година „Като две капки вода“ за първи път ще представи девет участници, а първите, които вече са известни, са Антоан Петров и Георги Симеонов, които бяха избрани от зрителите след онлайн гласуване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай