Ето защо Кейт Мидълтън изглежда перфектно

Вижте диетата на кралската снаха

Ето защо Кейт Мидълтън изглежда перфектно | StandartNews.com

Кейт Мидълтън е винаги усмихната и в супер форма – блестяща, елегантна, стройна и готова за диалог. И въпреки че съпругата на бъдещия крал е майка на три деца, много момичета могат да завиждат на фигурата й. Британската готвачка Каролин Роб, която работи в двореца Кенсингтън повече от две десетилетия, сподели пред британските медии, че херцогинята на Кеймбридж приготвя сама много от ежедневните менюта на принц Уилям и хлапетата. Ето как Кейт Мидълтън поддържа фината си талия.

Закуска

Сутрин херцогинята се зарежда със зелено смути с морски водорасли плюс няколко вида зелена салата, целина, спанак, зеле, матча (японски зелен чай). Напитката е автентична експлозия от витамини, макро и микроминерали и влияе благоприятно на организма. Зеленото смути е много полезно и за храносмилането. Към него Кейт добавя само кафе.

Обяд

Кейт набляга на растителни продукти, които са причина за перфектната й кожа. Номер едно в менюто й е зеленчуковата салата, към която задължително се добавя киноа, защото растението е основен източник на растителни протеини. След това - гаспачо. Основното ястие трябва да бъде леко, но осигуряващо енергия – сьомга с броколи. Но преди всичко това - диня и горски плодове.

Вечеря

Когато искат да се поглезят, в кралското семейство похапват пържено пиле, което е любимо на принц Илям. Кейт го приготвя по специална рецепта. През останалото време херцогинята върти различни домашни ястия, като споделя, че обича да експериментира с подправките, начело с къри. Друго ястие, с което Кейт се справя страхотно, е печен патладжан с традиционен индийски ябълков сос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай