Ето я и българската песен за Евровизия

Виктория Георгиева представи видеото за „Tears Getting Sober“ по БНТ 1

Ето я и българската песен за Евровизия | StandartNews.com

Виктория Георгиева официално представи дългоочакваната си песен за Евровизия 2020 в ефира на БНТ 1. Видеото към „Tears Getting Sober“ вече е достъпно и онлайн.

„Това е най-любимият ми проект засега“, заяви Виктория в ефир.

Чуйте „Tears Getting Sober“ тук

Музиката и текстът на парчето, което ще звучи в Ротердам, са дело на самата певица в сътрудничество с един от успешните композитори и текстописци на Евровизия от Symphonix International - Борислав Миланов. В проекта участват още Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

От края на март българският представител на Евровизия започва своето промоционално турне в Европа. Виктория ще пее в Лондон на 29 март, в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април. Младата изпълнителка ще се срещне и с българите зад граница в тези градове, като на 27 март ще бъде част от концерта на Б.Т.Р. в британската столица.

Евровизия 2020 ще се проведе в Ротердам. Двата полуфинала и големият финал на шоуто ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май. България ще участва във втория полуфинал на 14 май, а българите в цяла Европа и Австралия ще могат да подкрепят Виктория, гледайки местните телевизии в страната, в която живеят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай