Ето я дъщерята на Радев. Какво рекламира /СНИМКИ/

Снимките на Дарина са от фотосесия в НАТФИЗ

Ето я дъщерята на Радев. Какво рекламира /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се снима във впечатляваща фотосесия заедно с класа си в НАТФИЗ, където продължава да учи. Тя е втори курс студентка по актьорско майсторство в класа на Пенко Господинов, пише hotarena.net. 

Освен че учи, красивото момиче на президента има ново амплоа - тя е модел на българска козметика, която предлага на пазара лавандулови продукти. Дарина е избрана не само заради артистичност, но и заради впечатляващата си физика на спортист.

"В НАТФИЗ често си правим фотосесии, които невинаги разкриват тялото, а по-скоро се концентрират върху израза на лицето. Това е идеята ни за последната фотосесия", коментира състудент на Дарина по актьорско майсторство.

Във фотосесията всеки от класа на девойката се представя с по три снимки, като едната е цветна, а другите две са черно-бели и съответно по-артистични.

Студентите на Пенко Господинов участват в проекта с двете си имена, рождена дата и фраза, която ги описва най-точно. Към своето представяне президентската щерка е избрала думите: "Корените на душата ми са вплетени в гората",

Президентската щерка засега е отлична студентка и както твърдят преподавателите й, е изцяло отдадена на бъдещата си професия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай