Ето кога започват "Капките" без Рачков

Очаква ни един от най-добрите сезони, заяви Маги Халваджиян

Ето кога започват "Капките" без Рачков | StandartNews.com

Уникалното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" се завръща с девети сезон, любими звезди и много изненади. Тази пролет предаването отново ще завладее ефира на Нова с позитивни емоции, несравнимо забавление и удивителни артистични превъплъщения.

След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от едни от най-впечатляващите участници през последните осем години. "Като две капки вода" сезон 9 – All Stars ще постави един до друг на сцената имена, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

"Сред общо 65 участници избрахме 8 от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. За да вземем това решение, направихме сериозно проучване на базата на зрителския интерес и гласуването за участниците през годините. Очаква ни един от най-добрите сезони на "Като две капки вода", споделя продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Въпреки отличното си представяне и натрупания опит на сцената на шоуто, звездите ще трябва да надминат себе си и да демонстрират своя имитаторски талант в артистична битка за любовта на зрителите в сезон 9 – All Stars.

Един от най-емблематичните участници - Геро също ще се присъедини към шоуто – този път в ролята на водещ. След успешния тандем с Васил Василев-Зуека в последното издание на "Маскираният певец", двамата ще си партнират в предстоящия девети сезон на "Като две капки вода".

"Обичам "Като две капки вода"! Имах възможност да усетя тръпката на преобразяванията като участник в шоуто, да бъда гост в журито, а тази година ще имам честта да водя със Зуека едно истинско събитие в телевизионния ефир", разказва актьорът, който в четвърти сезон спечели публиката с поредица забавни преобразявания и голяма доза хумор.  

Кои ще бъдат новите превъплъщения на звездните участници и каква неподозирана страна от себе си ще покажат в сезон 9 – All Stars на "Като две капки вода", предстои да разберем на 22 февруари от 20:00 часа по Нова.

Въпреки че Халваджиян не разкри осемте участника, изтекоха няколко предположения за звездите в новия сезон. Сред спряганите имена са Софи Маринова, Фики Стораро, Азис, Мария Илиева, Поли Генова, Стефан Илчев, Рафи, Къци Вапцаров, Стефания Колева, Люси Дяковска, Михаела Маринова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай