Ето кога Петя Дикова се връща на екран

Тя ще води извънредно двучасово студио по bTV, проследявайки погребението на принц Филип

Ето кога Петя Дикова се връща на екран | StandartNews.com

На 17 април от 16:00 часа bTV ще проследи церемонията по изпращането на покойния принц Филип. Водещи на извънредното двучасово студио ще бъдат Петя Дикова, Денислав Борисов и Васил Христов.

Специалното предаване "Принцът на кралицата" ще проследи на живо кралската церемония от Уиндзор и ще разкаже на зрителите историите от необикновения живот на съпруга на Елизабет II. Седемдесетгодишната любов, която остави траен отпечатък в историята на Великобритания и света, ще бъде коментирана от ексклузивни гости и експертни познавачи на кралския двор. 

Водещите Петя Дикова и Денислав Борисов от София ще осигурят пряк достъп на ТВ аудиторията до информация от първа ръка за връзката между България и британския кралски двор. Принц Филип от рода Батенберг - ексклузивните гости в студиото и онлайн ще анализират дипломатическите и лични контакти на рода Сакскобургготски с двореца Уиндзор. Васил Христов ще посрещне в изнесеното студио на bTV в Лондон ексклузивни гости, които ще коментират всички ритуали от церемонията по изпращането на британския принц в параклиса "Св. Георги" в имението Уиндзор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай