Ето къде рисува Зуека

Актьорът напусна България

Ето къде рисува Зуека | StandartNews.com

След като Зуека разкри, че е напуснал България, веднага се появи предположението, че той, съпругата му Ани и синът им Стефан са се установили в Испания при семейни приятели. Актьорът сподели пред столичен всекидневник, че тримата всъщност са на Иберийския полуостров от началото на лятото. 

“Махнах се не само от телевизията, но и от държавата. Така че не е добре да остана в предаването, когато живея в друга държава, защото е много трудно. Иначе Маги ми предложи вариант, в който да пътувам за лайфовете. Но това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли. Някой самолет да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? Така че това не беше добър вариант за мене”, споделя Васил Василев пред вестника.

“Аз пряко не съм пострадал от никого и от нищо. Но няма как да се съглася нито с управляващите, нито с абсолютно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкова много се е променил, и то към добро. Нищо не му се е променило. Напротив. Храната му е много по-скъпа от цяла Европа, той мисли само и единствено за храна”, добавя той.

Актьорът обяснява, че се е съсредоточил върху рисуването и в момента се издържа от продажбата на картините си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай