Ето какво искал да направи Васил Божков с ЛиЛана

Божков е имал съвсем други планове за ЛиЛана от това да бъде бизнесдама

Ето какво искал да направи Васил Божков с ЛиЛана | StandartNews.com

За тесните връзки в бизнеса между милиардера-беглец Васил Божков и арестуваната в неделя за злоупотреба с еврофондове певица ЛиЛана се шушука от десетилетие, макар двамата да са се появявали публично заедно едва веднъж. Блондинката само леко намекваше, че има мъж до себе си, "от когото е научила много", но няма време за сериозна връзка.

Lupa.bg съобщава, че преди да я превърне в крупна бизнесдама, Божков е имал съвсем други планове за ЛиЛана - да я направи "Мис България".

Става въпрос за конкурса през 2009-а година, когато, според източник на Lupa.bg, всичко било подготвено Лили Деянова да се окичи с титлата за най-красива българка. Пробни снимки, портфолио на модел, а и работа на "тихия фронт" с журито 6 месеца преди конкурса - ЛиЛана вече се виждала с короната. Тогава на преден план обаче излязъл татко й Христо Деянов.

Култовият телевизионен доктор по всичко направо превъртял, като научил какво кариерно развитие се предвижда за щерка му. Деянов, който е специалист по здравословно хранене и сърдечна профилактика, отдавна подозирал, че щерка му е на прага на анорексията и се уплашил, че моделството ще я прати в гроба.

"Лили има орторексия - храни се твърде малко и избирателно. От тук до анорексията крачката е минимална. Виждал съм здрави, прави момичета да умират в страшни мъки от тази ужасна болест. Дъщеря ми ще стане миска само през трупа ми", скръцнал със зъби Христо.

Иначе доста независимата Лили послушала баща си и се оттеглила от участие в надпреварата. А имала голямо желание да блесне на сцената, тъй като смятала, че с интелекта и владеенето на чужди езици ще тури в джоба си всички конкурентки. Както всички добре си спомняме, във въпросното издание на "Мис България" с титлата изненадващо се окичи перничанката Антония Петрова. Тя и до днес е наричана Мис Крокодил заради специфичните си лицеви черти, които така и нямаше да видим, ако ЛиЛана беше заела нейното място, съобщава още Lupa.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай