Ето го Цитиридис пълничък и с коса /Фото/

Преди години водещият тежал над 100 килограма

Ето го Цитиридис пълничък и с коса /Фото/ | StandartNews.com

Николаос Цитиридис може и да се дразни на скорошните коментари относно теглото му, но преди години водещият от bTV е водил истинска битка с килограмите. Оказва се, че преди да блесне в национален ефир, Нико е тежал над 100 килограма. 

Гъркът имал проблеми с теглото още от малък и като студент бил най-тежък. Преди да наследи стола на вечерен водещ в bTV, той се стопил, сваляйки над 30 килограма, след като от телевизията му поставили условие да влезе във форма, ако иска да се появи на екран. 

"Имах дебел период, ядях страшни боклуци. Стриите са урок от живота", признавал е Нико.

Напоследък водещият отново качи малко кила и хейтърите го заляха с вълна от обиди. Известно време гъркът търпя, но накрая избухна в социалните мрежи.

"Искам да кажа на тез прости хора, че аз ще отслабна, ще стана баси пичето, ще съм на върха на славата, кариерата, живота и на който друг връх искам, ще се пека на яхти с жена до мен, която вие никога няма да имате, ще пръсна панаира като цяло, а вие, драги коментатори, ще останете посредствени, тъпи, неуспешни, живеещи нещастно, коментирайки паласки на телевизионни водещи. Септември с плочки, за да ви ги ударя в главата", изля гнева си Цитиридис във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай