Елън Дедженерис остава водеща на шоуто си

Сезон 18 на „Шоуто на Елън Дедженерис“ започва на 9 септември

Елън Дедженерис остава водеща на шоуто си | StandartNews.com

Водещата Елън Дедженерис все пак ще остане начело на токшоуто си, въпреки оплакванията на служителите от расизъм и тормоз по време на работа, предаде NBC, позовавайки се на информация от продуцентите на програмата. Сезон 18 на „Шоуто на Елън Дедженерис“ започва на 9 септември. Твърденията на медиите за предполагаема предстоящата подмяна на Дедженерис от друг водещ, провокирана от скандала, не съответства на реалността, категорични са шефовете на шоуто.

Актрисата и модел Порша де Роси, съпругата на Елън, публично подкрепи партньорката си, след като в социалните медии започна кампания с призив телевизионната водеща да се оттегли от популярното си токшоу след съобщенията за враждебна и токсична работна среда за служителите на снимачната площадка, предаде Ройтерс. Де Роси, която е женена за Дедженерис от 12 години, публикува хаштаг "Аз подкрепям Елън" в профила си в Инстаграм. "Благодаря на всички фенове за подкрепата", допълни бившата звезда от сериала "Али Макбийл".

"Шоуто на Елън Дедженерис" е отличено с многобройни награди "Еми". Програмата, както и самата водеща обаче са под обстрел от седмици, след оплаквания на бивши служители от враждебна работна среда, включваща прояви на расизъм и тормоз от ръководството. Към Дедженерис персонално бяха отправени обвинения, че е подла. Продуцентите на шоуто от "Уорнър брос телевижън" проведоха вътрешно разследване и съобщиха миналата седмица, че са предприети кадрови промени и други мерки в опит да разрешат проблема.

Елън Дедженерис изпрати имейл до персонала, изразявайки съжаление за пропастта между щастливото публично лице на шоуто и това, което понякога се случва зад сцената. Събитията доведоха до появата на хаштага "СменетеЕлън" в социалните мрежи, под който потребителите предлагат други знаменитости - от британския певец Хари Стайлс до бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, да заемат мястото на Дедженерис в шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай