Екимова и Искрата се събраха на тайнствено място

Новото им парче събира хиляди лайкове

Екимова и Искрата се събраха на тайнствено място | StandartNews.com

Дара Екимова и Искрата, които миналото лято създадоха разбивача на сезона „Sagapao“, се събраха отново. Царствената обстановка, която артистите показаха в социалните си мрежи, загатна холивудския сюжет на „Apology”. Музиката на песента е дело на хитмейкъра Искрен Тончев-Искрата, а текста двамата с госпожица Екимова пишат заедно.

Идеята за визуалната реализцая на парчето е на талантливия режисьор Бойко Щонов, работил с Михаела Филева, Графа, Рут Колева, а зад камерата е операторът Калоян Игнатов. Екипът обаче отказва да издаде локацията – това се оказва най-строго пазената тайна, за която всеки от участниците е подписал декларация за конфиденциалност. Спецове в лайфстайла определят видеото като почит към безсмъртната италианска елегантност, позната от филмите на Паоло Сорентино.

Дара Екимова и Искрен Тончев повдигнаха завесата, пускайки интересни фотоси в профилите си. „Apology” вече е в YouTube канала на Екимова и се радва на интереса на десетки хиляди почитатели на младата певица. Коментарите са изпълнени с комплименти и насърчителни думи. Едновременно с подготовката на „Apology” Дара положи 13 изпита в училище, с което отбеляза успешното завършване на 11 клас и се сдоби с шофьорска книжка и кокетно возило.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай