Една зодия да търси поводи за радост, друга да слуша интуицията си

Ето какво показват звездите

Една зодия да търси поводи за радост, друга да слуша интуицията си | StandartNews.com

ОВЕН

Интересен ден. Често ще възникват препятствия, но те няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще заложат на изобретателност и ще постигнат резултати, които преди са изглеждали невъзможни. Може да имате спорове с колегите, но няма да допуснете открит конфликт. Успешно ще стартирате нов проект.

ТЕЛЕЦ

Денят ще започне с неочаквани затруднения, но благодарение на вашата упорист и рутина,  ситуацията бързо ще се промени и всичко ще започне да се нарежда отлично. Ще се открият нови възможности. Околните ще харесат вашият ентусиазъм и ще ви подкрепят. Ще получите предложения за сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта ще имате срещи с хора, които искате да привлечете за свои съюзници. Може спокойно да споделите идеите и плановете си. Ще заинтригувате мнозина. Очаквайте добри новини. Ще успеете да изгладите предишни разногласия с колегите си и да успокоите атмосферата около вас.

РАК

Днес много от нещата, с които се занимавате ще изискват повече внимание. Но това няма да попречи на настроението ви. Харесва ви да решавате сложни задачи и да преодолявате прегради, недостъпни за останалите. Очаквайте предложения за работа. Разгледайте ги внимателно, преди да отговорите.

ЛЪВ

Днес няма да можете да избягате от суетнята. Започвате едно, после друго, решавате няколко проблема наведнъж. Това на моменти ще ви изнерви, но няма да се объркате. Това ще впечатли околните. Мнозина ще считат, че вие сте способни на всичко и няма да са далеч от истината.

ДЕВА

Отличен ден за общуване. Добре разбирате какво искат околните. Забелязвате чуждите слабости, но не се възползвате от тях и това предизвиква уважение. Може да започнете подготовка по нови проекти. Ще се открият интересни възможности за работа и бизнес. Някои от вас ще намерят оригинален начин да увеличат доходите си.

ВЕЗНИ

Днес взимайте важните решения самостоятелно и действайте както ви подсказва интуицията. На хората около вас това няма да се харесва и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни съвети. Крайно време е да се замислите и да се  погрижите за здравето си. 

СКОРПИОН

Сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите доста работа. Ще се справите с натрупаните задачи и ще изгладите отношенията си с хора, с които сте имали неразбирателство. По-късно ще възникнат неотложни задачи, за които ще ви трябва помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате необикновени идеи. На много неща сега гледате по друг начин и това ви помага. Интуицията също ви подсказва как ще се развият събитията в близките няколко месеца. Околните не винаги ще разбират вашите думи и постъпки, но няма да ви пречат. Каквито и да са обстоятелствата, не се отказвайте от замисленото.

КОЗИРОГ

Запасете се с търпение. Днес няма как бързо да имате резултати. Ще се наложи в движение да променяте плановете си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в спорове. Не взимайте решения под влияние на емоциите. Каквото е възможно отложете за по-спокойни времена.

ВОДОЛЕЙ

Утрото е подходящо за важни срещи. Ще ви трябват само няколко минути, за да направите впечатление на нови познати и да се харесате на важни хора. Ако имате предложения за сътрудничество, приемете ги без колебание. Следобед ще е време за работа, изискваща акуратност и внимание към детайлите.

РИБИ

Не се сърдете и не приемайте присърце неприятностите. Заложете за рутината и търсете поводи за радост. Само така можете да преодолеете стреса и лошото настроение. Вечерта ще имате приятни срещи със стари познати, с отлични новини и интересни нови предложения.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай