Една зодия да се погрижи за здравето си. Други да се забавляват

Луната е на празен ход до 11:40ч. дотогава нищо важно да не се предприема

Една зодия да се погрижи за здравето си. Други да се забавляват | StandartNews.com

Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите.

Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.

Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия.

Луната е на празен ход до 11:40ч. дотогава нищо важно да не се предприема.

Овен 

Не забравяйте, че пътят на компромиса ще даде резултати по-бързо. Днес вашият чар и магнетично влияние върху другите ще се увеличат изключително много. Звездите предполагат нови запознанства.

Телец

Не забравяйте, че прекалено много сън е също толкова лошо, колкото и да не спите достатъчно. Въпреки почивния ден, не бива да избягвате домакинските задължения, дори и да не се чувствате добре. Но намерете време и за себе си или излезте на разходка.

Близнаци

Вземането на навременни предпазни мерки може да ви помогне да избегнете коварна настинка. Опитайте се да свършите малко от изоставащите си домакински задължения. Ако отдавна сте загубили контакт с някой, когото познавате, тогава сега ще можете да възстановите отношения.

Рак 

Дори звездите не се ангажират да предскажат какво ще се случи във връзката ви с любимия човек. Най-добре е да помислите предварително за стратегията си за отношенията. Може би трябва да отидете някъде да се развличате, да си прекарате приятно.

Лъв 

Първата половина на деня може да донесе неприятна изненада. Най-добре е да посветите времето си на обичайните дейности, без които никой не може - например домакинска работа. Някои ситуации започват да се изясняват.

Дева 

Започнете деня, като се заемете с всяка недовършена работа у дома, за да можете да продължите безпрепятствено с плановете си. Що се отнася до любовта, това е ден, в който да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с другата си половина.

Везни 

Не позволявайте на негативните емоции да завладеят ума ви. Важно е да правите това, което ви харесва. Добър ден за релакс. Този уикенд е много добро време да се отпуснете и да подобрите малко здравето си.

Скорпион

Днес изпитвате силно чувство на съмнение. Това може да ви накара да видите някои ситуации в нова светлина и да поставите под въпрос индивиди, на които сте се доверявали почти сляпо в миналото и които със сигурност не го заслужават.

Стрелец

В личния ви живот честните разговори с партньора ви потенциално биха ви позволили да изясните редица спорни точки във връзката си. Спрете да отлагате това! Опитайте се да контролирате нрава си и да останете позитивни.

Козирог

Умората, която изпитвате напоследък, означава, че е време да си починете, да направите някои толкова необходими промени в начина си на живот и да изясните приоритетите си. Животът ви показва всички признаци за преминаване към нещо по-добро.

Водолей

Не губете нито един момент, за да продължите напред с плановете си, за да можете да се възползвате максимално от това, което вашите щастливи звезди ви подготвят. Възползвайте се максимално от красивите вибрации на този ден, за да се забавлявате приятно с половинката си.

Риби 

Би било добре да бъдете малко по-предпазливи към другите и да не разкривате всичко за себе си изцяло, защото винаги има такива, които биха се възползвали от това. Възползвайте се от всяка възможност за радост, която ви попадне.

/Марица/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай