Единствена жена на финала на "Мастършеф"

Вярвам, че ще спечеля, уверена е Мария

Единствена жена на финала на "Мастършеф" | StandartNews.com

Шеф Силвена Роу, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев класираха финалистите на седмия сезон на "Мастършеф".

Единствената жена, стигнала до този етап на кулинарното шоу, е фотографката Мария Жекова. Тя се справи най-добре в първата задача.

"Толкова си го мечтаех този финал! Толкова си мечтаех да мога да разгърна на 100% потенциала си, да покажа какво мога и винаги съм знаела, че финалът ще е мястото, на което ще бъда себе си - с всичко което знам и вярвам, че ще го спечеля", каза тя.

Вторият финалист е Мартин Банков. Ястието на Мартин с морски език и терин от аспержи получи три пъти "Да".

"Качвам се на балкона, отивам на финал и съм най-щастливият човек на света! Всичката тази пот, кръв, пръсти, нокти, които оставих в тази кухня си заслужават и последния атом. Няма по-голям кеф от това!", каза той.

Последен на финала се класира актьорът Стилиян Желязков. Той заложи на космически десерт и представи пред журито "Космическа станция". 

"Днес аз минах по дългият път и си заслужаваше", каза Стилиян.

На крачка от финала си тръгна студентът по право Теодор Колев. Той сервира топъл чийзкейк, който се оказва много кисел и много горещ. Актьорът пристъпи към план "Б", като реши да заложи на вкусове, които обича и владее, но и това не бе достатъчно. 

"Тео, за теб това е края на кулинарното пътешествие "Мастършеф". Има за какво да се ядосваш, аз обаче съм сигурен, че ще си тръгнеш оттук много по-силен и уверен в себе си. В кухнята се създава не само вкусна храна, но и силен характер. Продължавай да се развиваш, момче, защото в теб има много потенциал!", каза шеф Михалчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай