Един от най-големите дразнители напусна "Фермата"

Ивайло Герасимов загуби дуела си от IT предприемача Стефан Григоров

Един от най-големите дразнители напусна "Фермата" | StandartNews.com

Един от най-големите дразнители в манастирското стопанство на седмия сезон на "Фермата" - Ивайло Герасимов, се раздели с шанса си да спечели голямата награда от 100 000 лв. Управителят на барове в Лондон, който през последната седмица си бе поставил за цел да вгорчи фермерството на Ваня, загуби дуела си от IT предприемача Стефан Григоров.

Мъжът, чийто бизнес е оценен на милиони, победи поразяващата уста на стопанството с 16 на 5 точки. Стефан се отличи с изключително умна игра, която си пролича най-много в битката с теглене на въже.

И двамата дуелисти страдаха от липса на късмет. В последната битка, която се оказа решаваща за Григоров, той трябваше да разцепи 9 от 10 трупи, за да намери необходимия за продължаване на предизвикателството ключ. Подобен сценарий се разви и в предходно изпитание. Ивайло пък бързо успя да разцепи трупата със своя ключ. Той обаче не успя да го види и така загуби доста време. Герасимов пострада и като нарани глезена си още в началото на състезателния ден. Въпреки това - и на тази битка, и на предишни такива за време, Стефан и Ивайло се разминаваха в броени секунди.

В крайна сметка IT предприемачът се оказа по-добър на Арената и така се превръща в първи претендент за Фермер на седмицата. "Искам да посветя тази победа на майка ми, баща ми и на брат ми. Надявам се да са щастливи", обяви Стефан, пише "Монитор".

"Нямам думи да опиша какво изпитвам към хората тук. Всичко, което се случва, е 25-30 пъти по-интензивно. За тези 11 седмици мога да кажа, че имам четирима братя и две сестрички. Бях си поставил някаква бариера, че няма да си ставам близък с хората тук, ама тея хора ги разчупиха..., включително и Стефан. Съжалявам, че ги разочаровах, защото виждам в очите им, че ги разочаровах, но аз не се притеснявам, защото аз знам на какво съм способен. Стефо, аплодисменти! Заслужено печелиш. Когато е краят, е краят", заяви Ивайло преди да се сбогува с останалите участници във "Фермата". Герасимов все пак се прегърна и с хората от враждуващата фракция, като даде смирен съвет на Ваня: "Когато видиш власт, недей да тормозиш хората."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай