Джулиана Гани с шокиращи разкрития за изневярата

Няма връщане назад, категорична е моделката

Джулиана Гани с шокиращи разкрития за изневярата | StandartNews.com

Джулиана Гани разкри в ефира на bTV защо ще поиска развод веднага след завръщането си в България.

"Беше около един часа през нощта. Едно момиче ми написа в Инстаграм, че е много важно и трябва да се чуем, че е нещо свързано с Илиян. Естествено на мен първата ми мисъл не беше, че има друга жена, а по-скоро, че на Илиян му е лошо или нещо се е случило.

Момичето ми сподели, че Илиян я е канил в къщата ни. Тя знаеше неговия телефон, адреса ни, така че не беше някаква измислица. Изпрати ми скрийншотове на над 40 чата, в които той е изпращал разголени снимки и сърчица.

Заболя ме. Канил е тази жена в нашето легло. В стаята, където е кошарата на Давид. Да пият и да правят секс! Бях съсипана и разочарована. Това е предателство.

Илиян сега съжалява и иска да се реваншира. Предлага ми подаръци и пари. Имахме хубави моменти, родих му син, но вече няма за какво да комуникираме освен за детето.

В момента Давид е с гнойна ангина и 40 градуса температура. Той е на година и 9 месеца. С много любов сме го направили. Дори е заченат на Бали.

Преди една година Илиян спря да ми прави жестове – цветя, подаръци… Стана друг човек, потънал в грижите си. Стана егоист и мислеше само за своето развитие.

След като се прибера в България, ще подам молба за развод. Няма връщане назад", категорична бе моделката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай