Джъстин Бийбър е готов да стане баща

Певецът разкри, че би искал да се сдобие с дете още през 2021-а

Джъстин Бийбър е готов да стане баща | StandartNews.com

Джъстин Бийбър е готов семейството му да се увеличи с още един. В сцена от документалния филм "Джъстин Бийбър" на Amazon Studios Prime Video той споделил, че в идеалния случай би искал "да се сдобие с дете" още през 2021 г. 

Двамата със съпругата му Хейли разговарят преди концерта му в новогодишната нощ на 2020 г. Тогава Бийбър уточнил, че би искал да "започнат да опитват" в края на 2021 г. 

Двойката е обсъждала възможността да имат деца и в миналото, но без да бързат.

"Обичам децата и нямам търпение да имам свои собствени", споделя Хейли пред Vogue Arabia през 2018 г. "Бих казала, че сега това е доста по-близо до реалност, но определено няма да е в скоро време".

Една от мечтите на Бийбър е един ден да прекарва времето си със своята дъщеря. Съпругата му пък вече е измислила имена за бъдещите им деца, пише "Пийпъл", предава ladyzone.bg.

"Искам да се наслаждавам на това да бъда женен, да отида на турне, да пътуваме само двамата, да изградя стабилна връзка"- казва той пред Зейн Лоу от Apple Music през февруари 2020 г.

"Кога ще се случи това зависи от Хейли, защото това е нейното тяло", казва Бийбър в токшоуто на Елън Дедженерис.

На шега той коментира, че ще имат толкова деца, колкото Хейли Бийбър успее да роди. 

"Бих искал да си имам свое малко племе. Но, да, това е нейното тяло и ще направим това, което тя иска", уточнява музикантът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай