Джони Деп дал марихуана на дъщеря си на 13

Актьорът искал да я предпази от вредно влияние

Джони Деп дал марихуана на дъщеря си на 13 | StandartNews.com

Джони Деп дал марихуана на дъщеря си Лили-Роуз, когато е била само на 13. Признанието направи самият актьор във Върховния съд в Лондон, където делото за клевета срещу британския таблоид The Sun официално започна, предадоха от DailyMail. Джак Спароу беше обвинен, че е малтретирал бившата си съпруга Амбър Хърд по време на брака им.

Деп споделя 21-годишната Лили-Роуз и 18-годишния й брат Джак с бившата си половинка Ванеса Паради, която се изказа в негова подкрепа и нарече Хърд лъжкиня заради твърденията й в домашно насилие, насочени към актьора. Джони твърди, че е дал собственоръчно от наркотика на щерка си, за да я предпази за в бъдеще от вредното влияние на уличните дилъри.

Джак Спароу разкри още, че е успял да се пребори с алкохолизма си благодарение на сър Елтън Джон. В съда е било разгледано текстово съобщение от 2012-а, което актьорът изпратил на близкия си приятел музикант.

„Скъпи ми Елтън, 100 дни яснота – никой не би и помислил, че това е възможно за окаян човек като мен, освен определени хора и най-вече ти. Щях да бъда погълнат от това чудовище, ако не беше ти“, написал Деп.

Проблемите на Джони с алкохола са се засилили след раздялата му с Ванеса през същата година. Двамата прекратиха 14-годишна връзка и актьорът признава, че това е бил труден период за него.

„Когато си с някого толкова дълго и двамата имате две деца, е тежко да се разделите. Аз просто се опитвах да притъпя болката. Семейството ни едва не се разпадна заради мен. Но аз не целях да разстройвам г-ца Паради, нито пък собствените ми деца“, заяви Деп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай