Джей Ло: Мечтите се сбъдват

Звездата иска да стане режисьор

Джей Ло: Мечтите се сбъдват | StandartNews.com

Дженифър Лопес влезе в „Хората на годината“ на списание „People“. Изданието почете още Тейлър Суифт, Дженифър Анистън и Мишел Обама. В интервюто за специалния брой, посветен на дамите, Джей Ло коментира успехите на „Да свалиш Уолстрийт“ и потенциалните номинации за „Оскар“, които някои критици твърдят, че ще си осигури филмът. „Мечтите наистина се сбъдват. Но трябва да се потрудиш и да не се отказваш. За мен нямаше друг избор – просто не спирах“, заяви Лопес.

Джей Ло разкри още, че вече иска да застане зад камерата. В интервю за „Variety“ звездата сподели, че възнамерява да режисира „The Godmother“ – бъдещата автобиографична лента за Гризелда Бланко. Лопес вече е продуцент на проекта и е в главната роля на Бланко. „В момента обмислям дали да го направя. Проблемът е, че ще ми трябва много време, а за да си освободя достатъчно, трябва наистина да си разчистя графика“, сподели актрисата певица.

Но Дженифър няма да спре до тук. Звездата признава, че някой ден може да се насочи и към Бродуей. Дългогодишният й мениджър Бени Медина й предложил идея за самостоятелно шоу от типа на „Springsteen on Broadway“ на Брус Спрингстийн. „Отдавна ми говори да изляза на сцената и да разкажа историята си и може да го направя в бъдеще. Но подобно нещо би било много ангажиращо. Гледала съм Брус на живо. Той водеше шоуто си в продължение на 6 месеца. По всичко личеше, че му се наслаждава. Това ми вдъхна известна доза кураж“, коментира Лопес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай