Дженифър Анистън: Вкъщи не беше безопасно

Родителите ми не бяха мили хора, признава актрисата

Дженифър Анистън: Вкъщи не беше безопасно | StandartNews.com

Дженифър Анистън призна, че като дете не се чувствала в безопасност в собствения си дом. Актрисата седна за интервю с колежката си и приятелка Сандра Бълок за „Interview Magazine“. 51-годишната звезда от „Приятели“ разкри, че родителите й не били мили хора и не се държали дружелюбно един с друг. Анистън коментира и ефектите от живеенето в тази нестабилна среда – тя винаги е позитивно настроена и призовава всички да бъдат усмихнати, защото не иска никой да усети негативизма, който тя изпитала като дете.

„Израснах, гледайки как нашите се карат. Видях човешки взаимоотношения, които ме накараха да си кажа: „Аз не искам да съм като тях и не искам никой да изпитва същите емоции като мен.“ Явно трябва да благодаря на родителите ми за безкрайния ми позитивизъм. В крайна сметка, човек трябва да избере между това дали да бъде сърдит мъченик или да се адаптира спрямо ситуацията“, разказва Джен.

Детските години на Анистън са в Ню Йорк. Тя се мести в Ел Ей през 1989-а, за да започне кариерата си на 20-годишна актриса. Родителите й се развеждат, когато тя е на 9. Дженифър признава, че преместването я е „спасило“. Тя допълва, че силни женски приятелства са й помогнали да израсне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай