Джак Никълсън жали за Коби

Винаги ще го пазим в спомените и сърцата ни, коментира актоьрът

Джак Никълсън жали за Коби | StandartNews.com

Джак Никълсън отдавна се пенсионира и се покри от медийното полезрение. Наскоро той беше видян да напуска бърлогата си, за да присъства на мач на любимия баскетболен отбор „Лос Анджелис Лейкърс“. Актьоърт наруши мълчанието си и коментира пред „CBS Los Angeles“ трагичната смърт на бившата звезда от „Лейкърс“ Коби Брайънт.

„Реакцията ми беше като на всички останали в Ел Ей. Мислиш си, че стената е здрава и изведнъж всичко рухва. Аз съм свикнал да виждам и да общувам с Коби, страшна трагедия“, споделя Никълсън.

Джак разказа и за първата им среща: „Когато се запознахме, взех баскетболна топка и го попитах дали иска да му дам автограф. Той ме погледна все едно съм луд, беше много забавно.“

Носителят на „Оскар“ беше неотлъчно до Брайънт на трибуните на мачовете му през двете десетилетия, през които спортистът игра за „Лейкърс“. Актьорът признава, че баскетболната звезда винаги ще му липсва.

„Седях зад него, като скачаше за забивки. Накрая започнах да отгатвам дали топката ще влезе в коша още в момента, в който Коби се отделяше от земята. Винаги ще го пазим в спомените и сърцата ни. Той беше един от надарените хора“, добавя Никълсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай