Драмите на Жени Калканджиева

Не съм евтина трътка, винаги е казвала „Мис България“ 95

Драмите на Жени Калканджиева | StandartNews.com

Евгения Калканджиева, която плати 300 лева глоба заради „непристойно поведение“ след скандал със съседи, няма как да бъде изгонена от кооперацията, където се намира апартаментът й, категоричен е адвокатът на „Мис България“ 95. Самата Жени сподели пред медиите, че е провокирала конфликта, искайки промяна в начина, по който се обслужва сградата и така е заплашила да накърни финансовите интереси на актуалната касиерка.  Шефката на агенция „Визаж“ обаче има други, по-сериозни проблеми – мъжът й Стефан Манов, по-известен като Тачо, на Великден отново демонстрира буйния си характер - полицията го прибра след сбиване, а после го пусна срещу гаранция от 5000 лева. „Той не е най-добрият съпруг, но е отличен баща“, е казвала хубавата жена за Стефан, който е с 10 години по-малък от нея, макар че сблъсъците между тях са родени не от разминаване в поколенията, а от разминаване в здравия разум. Припомняме ви за още някои от драмите на Калканджиева.      

  1. Като малка мечтае да стане певица – но, уви, музикалната й кариера стига до пиано баровете. 
  2. На 16 заминава да работи като модел в Италия, без да знае и дума от езика. Така се увлича по сладоледите и шоколадите, че за нула време качва 7 килограма – следват провалени кастинги, сълзи и депресия. Всяка вечер плаче пред телевизора – дори не може да звънне на родителите си, защото няма пари да плати разговора.
  3. През 1999 година катастрофира на път за Слънчев бряг, където я чакат за „Мис България“. След като все пак успява да стигне до хотела, двата й куфара я повличат по стълбите и пада жестоко.
  4. Докато се подготвя за финала на „Мис Свят“,  с „Мис Макао“,  „Мис Нова Зеландия“ и „Мис Австралия“ се затварят да пушат в тоалетната – алармата се включва, идва охраната и става чутовен скандал. Но миските не спират до тук – предвождани от „Мис България“, се измъкват по аварийната стълба, за да играят тайно на машини с монети.
  5. Пребиват я пред дома й. „Вcичĸo пpoдължи двe-тpи ceĸyнди, но лошoтo дoйдe нa дpyгия дeн, когато започнаха нeoпиcyeми болки. Оказа се, че ритник е разкъсал черния ми дроб. За щастие, лекарите успяха да го зашият качествено. Πpeживяx гo,  въпреки че когато вечер се прибирам сама, винаги се оглеждам. Но не желая да се cтpaxувам непрекъснато“, признавала е Жени. Тя от дете е свикнала с физическия дискомфорт – в онези времена спи със шини на коленете, за да изправят краката й, които образуват буквата Х, и със залепени за главата уши.     
  6. Разбиват офиса й, който е на две крачки от булеварад „Витоша“ и задигат цялата техника на „Визаж“. „Hямaxмe ниĸaĸви пapи, aма наистина никакви – а и нямaшe oт ĸъдe дa взeмeм“, paзĸaзвaла е тя.
  7. Прави „Лица“ в БНТ – едно от първите предавания за мода. За да увлече зрителите, е готова на всичко - прави се на алпинистка, скача с парашути и лети с парапланери.  
  8. Не й дават повторна виза за Америка – тя е типичният потенциален емигрант, а дори не е използвала първата виза.
  9. За малко да я арестуват в Москва, където е на козметично изложение като рекламно лице на голяма българска компания. Братушките я свалят от таксито, прибират й 400 долара глоба, защото няма карта от хотела и я зарязват на улицата в 2 часа през нощта – с вечерна рокля и токчета на минус 15 градуса.  
  10. С Тачо купуват апартамент на кредит – и от там започват финансовите им неволи. През 2014-а съпрузите влизат във „ВИП брадър“ за пари, но Жени не знае, че вътре ще се озове очи в очи със  Зорница Линдарева, мимолетна секс партньорка на Тачо. „Ако отношенията в семейството са нормални, бърза забежка не е проблем. Вярвам му, че ме обича, но любовта му е доста шантава и се караме за глупости“, споделяла е Жени, която понякога подхвърля, че й е писнало да бъде майка и на Тачо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай