Драма в bTV: Кадиев и Деси се изпокараха в ефир

Кавгата им трябваше да бъде прекъсната с реклами

Драма в bTV: Кадиев и Деси се изпокараха в ефир | StandartNews.com

Сашо Кадиев и екранната му партньорка Деси Стоянова си изпуснаха нервите в ефир. В "Преди обед" водещите обсъждаха скандала с победителите на Евровизия, италианците "Монескин". Вокалът на групата бе обвинен, че употребява наркотици по време на конкурса.

Кадиев прие темата присърце и изрази своя неприязън към журналистите, които непрекъснато задават неудобни въпроси на популярни личности. Фронтменът Дамиано Давид също беше подложен на разпит от пресата заради обвиненията по негов адрес. 

ВИЖ ОЩЕ: Кадиев спасил Цитиридис в bTV

"Стигнахме до една тема, по която, според мен, може да се говори много дълго – редно ли е да се задава въпрос? Защо проблемът да е в журналиста, който е задал въпрос", коментира Деси и отприщи остра реакция от колегата си. "Естествено, че проблемът е в журналиста, защото не си е проверил информацията!", отвърна той. Стоянова обаче изтъкна, че това са просто въпросите, които хората си задават. "Да си ги задават в тях! Защо всичко трябва да е публично? Задал въпрос, защото стотици хора се интересували! Да се интересуват вкъщи!", избухна Кадиев в ефир.

На Сашо явно му е втръснало от медийно внимание, тъй като напоследък той е в центъра му покрай новата си връзка с Ивелина Чоева. Кадиев не издържа и отсече: "Много често вашата работа – на журналистите, е да разваляте настроението на хората! Това е цялата работа! Разбирам, че искате да си работите, ама не разваляйте празника на хората! Стойте си вкъщи и си напишете въпросите, и си ги пускайте после по имейла! Какво е това – да се злепоставят хората?".

"По тази логика и политиците не трябва да бъдат питани за неща, които ги злепоставят", отвърна Деси, която явно прие присърце коментара на Сашо, тъй като е журналистка по професия. "Не разбираш ли, че всичко в крайна сметка е едно и също, просто е на различни полета?", допълни тя. Накрая екипът пусна реклами, тъй като не излеждаше дискусията скоро да приключи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай