Доброто момиче победи. 100 000 лв. за Хепи Ванче

Малко не достигна на строителя от Летница Боби

Доброто момиче победи. 100 000 лв. за Хепи Ванче | StandartNews.com

Яхтената стюардеса Хепи Ванче е големият победител от Фермата 6, която си тръгва от играта със 100 000 лв. Тя и строителният предприемач от Летница Боби постигнаха равен резултат от 70 точки след историческата четвърта битка. В нея дуелистите висяха на греда и събраха очите на цяла България, след като издържаха над 3 часа. Победител бе Боби, след него се наредиха Ваня, Надя и Калоян, който се пусна още на третата минута. Оказа се, че има здравословни проблеми след прекаран коронавирус.

Вотът на Фермерския съвет, който включва всички играчи от предните сезони и зрителския вот, обаче обърнаха резултата и дадоха преимущество на Ванчето, макар че строителят от Летница демонстрира изключително достойно представяне.

В средата на дуела Боби и Хепи Ванче обърнаха мача на Арената и поведоха в резултата преди последната четвърта битка. Двамата имаха по 40 точки. След тях бе гвардеецът Калоян с 35 точки, последна бе пчеларката Надя с 20 г. Тя не получи одобрението на България. Зрителският вот за нея бе 1 %.

Гвардеецът Калоян поведе в първия дуел от голямата финална надпревара за 100 бона във Фермата, но в последствие изостана.  Тези година регламентът е различен. Четиримата финалисти – Калоян, стюардесата Ваня, строителят Боби и пчеларката Надя се съревноваваха в 4 битки като победителят вземаше 20 точни, второто място носеше 15, а третото – 10. Играчът на четвърто място нямаше точки. Но към резултата от дуела се прибавяха вотът на над 100 души Фермерски съвет от играчи в предните 5 сезона и зрителският вот.

Финалът разкри драма при Калоян. Прекарах Ковид-19, не се чувствах добре, но след три отрицателни теста вече всичко е наред. Оказах се на Арената веднага щом излезе третия тест, сподели Калоян и призна, че макар да бе изключително бърз, силите на му стигали. Оказа се, че докато е бил извън Фермата гвардеецът е загубил и дядо си, с чието име на уста и пример влезе във Фермата. Ядво драматичните събития в живота му оказаха резултат.

Битките са били проведени преди 10 дни. В предаването се излъчваха на запис, вотът на фермерския съвет и на зрителите обаче бе в реално време.

Битките бяха в планината при минусови температури – от -5 до -11 градуса и на снежен терен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай