Дидо от Д2 прибра 100 бона от "Фермата"

На финала певецът надви Ваня Стамболова

Дидо от Д2 прибра 100 бона от "Фермата" | StandartNews.com

Дидо от бандата Д2, когато малцина познават и като Деян Каменов, грабна 100 бона като победител в четвъртият сезон на риалити формата "Фермата", наречен "Съединение".  Във финала 35-годишният певец спечели конкуренцията с Ваня Стамболова, Роман Банев и Росица Йончева, както в битките, така и в зрителския вот.

Дидо завърши с общ резултат от 133 точки и 73% подкрепа от зрителите, а Ваня  събра съответно с 47 точки и 27% подкрепа. След първата част, в която Ваня се изправи срещу Росица, а Роман срещу Дидо, бяха излъчени по един победител от двубоите и шампионката и музикантът продължиха напред.

Във втората част от финала двамата финалисти Ваня и Дидо влязоха в първата директна битка върху въпроси от "Алманаха на Фермата".

На първия въпрос Дидо даде верен отговор, на втория - Ваня, на третия и двамата дадоха грешен отговор. С четвъртия въпрос Дидо поведе. На последния въпрос и двамата дадоха грешни отговори, с което Дидо спечели битката и добави 30 точки към своя актив.

Във втората битка "Баланс и кутии" Дидо успя да балансира своите кутии много по-добре и победи Ваня, въпреки нейния богат опит в състезания. Резултатът от битките стана 60 точки за Дидо и 20 за Ваня, а тя призна, че не е успяла да схване добре как да се справи със задачата за баланс.

 

Ваня Стамболова по време на играта с баланса

Ваня Стамболова по време на играта с баланса

Снимка: Официална страница във Facebook

Преди водещите Иван и Андрей да обявят кои двама финалисти ще отпаднат след първата част, менторите Бети и Ники подариха на всички по една кошница с продукти и обявиха, че даряват хонорара си от риалити формата за благотворителност.

Вотът на зрителите трябваше да определи коя от участничките ще продължи. Росица спечели зрителския вот с 58%, но резултатът ѝ от битките не бе достатъчен, за да продължи напред. При напускането си Росица каза: "За мен вотът е много повече от това, което съм показала."

 

Росица на един от дуелите по време на сезона

Росица на един от дуелите по време на сезона

Снимка: Официална страница във Facebook

 

При мъжете, които имаха еднакъв резултат от битките, зрителският вот бе определящ. 64% бяха гласували за Дидо и така Роман отпадна с 36%. Той сподели, че се надява тази година победата да бъде за жена.

Финалистите стартираха със зрителска подкрепа от 54% на 46% за жените, като не бе разкрито кой какъв процент е получил, а при мъжете - 68% на 32%.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай