Деси Стоянова направи нещо изненадващо

Но пак очарова феновете си

Деси Стоянова направи нещо изненадващо | StandartNews.com

Водещата на "Преди обед" по бТВ Деси Стоянова публикува своя снимка без грим. И въпреки че на нея 45-годишната водеща е очарователна, самата тя призна, че си го позволява само на плажа.

Журналистката, която в момента си почива на морето, написа и емоционален пост към кадъра, който събра хиляди овации в мрежата.

Ето какво написа Деси Стоянова:

"Като я щракнах тази снимка и се сетих за едно предизвикателство от преди много време на Адриана Гюзелева да си публикуваме снимки без грим. Като съм със загар и на плажа, ми е ок. Иначе – не, и няма да си кривя душата и да твърдя друго.

Не ми харесва залитането в никоя посока – нито прекаляването с грим и дерматологично-пластични корекции, нито отиването в другата крайност.

Гримът е създаден, за да подчертаваме красивото в лицата си и да прикриваме недостатъците. Не виждам никаква драма в ползването му с мярка и стил (нали Гергана Пащрапанска?) Същото се отнася и за възможностите на дерматологията, отново с тази уговорка – нужна е мярка, идеята е да съхраниш, а не да видоизмениш (нали д-р Мария Тончева?).

Има ситуации и места, в които е нормално да си без грим и други, в които е излишно да го пропускаш. Толкова."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай