Деси Банова цеди кърмата си по летища

Госпожа Плевнелиева продължава да шокира зрителите на "Черешката на тортата"

Деси Банова цеди кърмата си по летища | StandartNews.com

Деси Банова продължава да шокира зрителите на "Черешката на тортата" с лични разкрития. Съпругата на президента Росен Плевнелиев разказа в ефир как, за да запази лактацията си, както физиологията изисква, й се наложило по време на пътуване да цеди гърдите си на всеки 3 часа, тъй като синът й не бил с нея.

Госпожа Плевнелиева сподели, че съпругът й е помогнал на австрийското летище да се скрие зад учудените погледи на пасажери от цял свят, като опънал палтото си пред гръдта й, а тя включила електрическата помпа в единствения контакт, който намерила. Подобен бил опитът й и в САЩ, където двамата били на десетдневна конференция. Накрая Плевнелиеви се прибрали в България с огромна кошница замразена кърма. 

Банова обяви: "Няма и грам сексуалност в това една жена да кърми детето си на открито", с което и останалите участници в кулинарното предаване се съгласиха, пише Лупа.бг. По отношение на храненето в дома си, Плевнелиеви наблягали сериозно на здравословните продукти, но екс президентът сериозно залитал по тестените изделия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай